Services
Veterinarska ambulanta Beca

Usluge koje pružamo

Pocetna

Zbog kratkog životnog veka naših ljubimaca, veoma su važne godišnje zdravstvene kontrole. Detaljnim kliničkim pregledima i preventivnom negom mogu se izbeći ozbiljni zdravstveni problemi. Veterinarska ambulanta "Beca" nudi širok dijapazon veterinarskih usluga koje pomažu očuvanju zdravlja vaših ljubimaca.
Dijagnostika i terapija: Obezbeđujemo odgovarajuću terapiju i neophodne dijagnostičke procedure kroz kliničko ispitivanje i saradnju sa veterinarskim laboratorijama.
Hirurške intervencije: Opremljeni smo za izvođenje velikog broja hirurških intervencija.
Porodiljstvo: Obavljamo sterilizacije, kastracije, porođaje i veštačko osemenjavanje.

O nama
Lokacija
Kontakt
Galerija
Linkovi
Mapa sajta

Anestezija: Upotrebljavamo najbezbednije dostupne anestetike sa maksimalnim pragom bezbednosti, naročito kada su u pitanju stariji ili visoko rizični pacijenti.
EKG:
Obezbeđujemo kardiološke preglede na licu mesta kao i konsultacije sa specijalistima kardiologije.
Laboratorija:
Naša laboratorijska oprema omogućava manja serološka, hematološka, parazitološka i urinološka ispitivanja. Kroz saradnju sa veterinarskim laboratorijama vršimo specijalističku dijagnostiku i konsultacije.

Oftalmologija: Obavljamo očne preglede i manje očne hirurške intervencije.
Stomatologija:
Obezbeđujemo ultrazvučno čišćenje, ekstrakcije zuba i manje oralne hirurške intervencije.

Preventivna nega:
Korišćenjem preparata za kontrolu spoljašnjih parazita (buva i krpelja) zadovoljavamo sve potrebe vašeg ljubimca. Takođe, nudimo celokupan dijetalni program, medikamente, vitamine i medicinske šampone.
Vakcinacija:
Godišnje vakcine pasa i mačaka protiv zaraznih bolesti, zakonom propisana obavezna vakcina protiv besnila.
Trajna identifikacija:
Implantacija identifikacionog mikročipa.

Saveti o ishrani: Upoznaćemo vas sa pravilnom ishranom vaših ljubimaca u svakom uzrastu, nutritivnim potrebama u toku rasta i posebnim dijetetskim potrebama u slučajevima narušenog zdravlja.
Saveti o ponašanju: Savetovaćemo vas kako da rešite probleme poremećenog ponašanja kao što je preterano lajanje, griženje, markiranje, češanje, kopanje, vršenje nužde u kući i agresivnost.
Pansion: Obezbeđujemo čuvanje kućnih ljubimaca za naše klijente. Svim ljubimcima koji su na čuvanju posvećujemo posebnu pažnju.
Kupanje:
Higijensko i terapijsko kupanje.