About Us
Veterinarska ambulanta Beca

Detalji o nama

Pocetna

Dobrila Ilić, Dr. Vet. Med. diplomirala na Fakultetu veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu 1999. godine. Radno iskustvo sticala na Veterinarskom fakultetu u Beogradu - Katedra za porodiljstvo, sterilitet i veštačko osemenjavanje, privatnoj odgajivačnici mačaka "Yinyang" u Limasolu, Kipar, veterinarskoj ordinaciji "VetGate" i od osnivanja, u veterinarskoj ordinaciji "Beca" u Beogradu. Oblasti interesovanja iz veterinarske medicine su joj oftalmologija, infektivne bolesti mačaka i hirurgija. Važno mesto u njenom životu zauzimaju mačke Joca, Maša, Dule i psi Beca i Malena.

Usluge
Lokacija
Kontakt
Galerija
Linkovi
Mapa sajta

Andrijana Jeremić, Dr. Vet. Med. diplomirala na Fakultetu veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu 1999. godine. Radno iskustvo sticala na Katedri za bolesti konja, mesojeda, živine i divljači Veterinarskog fakulteta u Beogradu, Veterinarskoj komori Srbije, mobilnoj klinici Fondacije Brigitte Bardot, veterinarskoj ordinaciji "Marjanov" u Zemunu i od osnivanja, u veterinarskoj ordinaciji "Beca" u Beogradu. Oblasti interesovanja iz veterinarske medicine su joj interna medicina mačaka, bihevioristika i imunologija. Neostvareni san, rad na očuvanju ugroženih životinjskih vrsta i život sa velikim mačkama. Posebno mesto u njenom životu zauzimaju mačke Džoni II, Enzo i mali Džoni. Srećno udata i ima šestogodišnjeg sina Luku, koji stvarno obožava životinje.

Mihailo Ivanović, dr vet. med. diplomirao na Fakultetu veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu 2010. godine. Radno iskustvo stekao u veterinarskoj ordinaciji "Beca" od njenog osnivanja, i na Katedri za hirurgiju, ortopediju i oftalmologiju Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu. Oblasti interesovanja su mu anesteziologija, hirurgija i bolesti egzotičnih životinja. Posebni ljubimci: dedinjski patuljasti retriver Beki (zasluge: desetak pari pocepanih pantalona), kuhinjski gonič Đura (zasluge: vrhunski trening živaca). Najmlađi je član veterinarskog tima "Beca".